Elke vrijdag: introductieles klimmen

18 oktober 2022
Elke vrijdag: introductieles klimmen

Kennis maken met de klimsport? Kom klimmen bij Monte Cervino en vol onze introductieles klimmen. Iedere vrijdagavond kun je deelnemen aan een proefles klimmen. 

Ben je op zoek naar een sportieve bezigheid, maar kun je of mag je (nog) niet zelfstandig klimmen? Dan is onze introductieles klimmen absoluut iets voor jou! Onder begeleiding van onze gecertificeerde instructeurs betreed je de klimwanden en maak je kennis met deze opwindende nieuwe Olympische discipline.
Ga de hoogte in en zoek jouw uitdagingen op! Wie weet is klimmen wel de sport waar jij zo lang naar hebt gezocht? Speciaal voor degenen die het wel eens willen proberen of twijfelen, ervaar het en reserveer een introductieles klimmen. Onder begeleiding van een instructeur maak je kennis met de eerste stappen van het klimmen. Klik hier voor meer informatie.

Iedere vrijdagavond kun je deelnemen aan een introductielesklimmen. Tijdens de proefles leer je de beginselen van het klimmen. De groep bestaat uit maximaal 6 deelnemers die om beurten klimmen

De groep bestaat uit maximaal 6 deelnemers en kost € 26,50 euro per deelnemer.

Boek jouw introductieles!