Vandaag bereikbaar tot 18:00
Vragen? Bel ons op 010-5221092
  • Unieke locatie
  • Ervaren instructeurs
  • Regelmatig nieuwe routes

Klimcursussen

Klimcursussen

Ben je nieuwsgierig naar klimmen, maar weet je niet waar te beginnen? Breng dan een bezoekje aan onze klimberg en start met een klimcursus. We nemen je aan de hand mee en leggen je stap voor stap uit hoe je een zelfstandig klimmer wordt en hoe je kunt beginnen met klimmen. Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs leer je, tijdens de cursus klimmen, uitgebreid over veiligheid, het juiste gebruik van materialen en de uitgebreide basis van de klimtechniek. Wij bieden zowel cursussen voor kinderen als volwassenen aan. Wil je eerst kennismaken met klimmen? Volg dan eerst een proefles klimmen.

 

De verschillende klimcursussen bij Monte Cervino.


 

Beginnerscursus: Begin je net met klimmen en ben je zo enthousiast dat je zelfstandig wilt leren klimmen? Dan is onze introductiecursus klimmen (3 lessen), ook wel indoor toprope cursus genoemd, echt wat voor jou. Na deze klimcursus ben je in staat om zelfstandig te gaan klimmen en zekeren. De cursus wordt begeleidt door echte professionals.

Als je al zelfstandig toprope kunt klimmen, dan is de voorklimcursus de volgende stap! Deze klimcursus is bedoeld voor personen vanaf 16 jaar die minstens een half jaar klimervaring hebben. De belangrijkste onderdelen van deze cursus draaien om voorklimmen, voorklimzekeren en voorklimvallen.

Focus leggen op techniek? Volg dan onze techniekcursus waarbij je werkt aan je voetplaatsing, kracht, techniek, tactiek en het leren projecten.

Al deze klimcursussen zijn te boeken bij Klimcentrum Monte Cervino. Monte Cervino is te vinden in Bergschenhoek, tussen Rotterdam en Den Haag. Begin nu met klimmen, wij helpen je op weg! Klimmen voor kinderen is bij ons ook mogelijk, zowel zelfstandig, in de vorm van een klimcursus of een klimmen kinderfeestje.

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Onze medewerkers staan voor je klaar.
Contact opnemen