Kinderfeestje klimmen

Kinderfeestje klimmen
Prijs
Vanaf € 20,50 p.p.
Personen
Vanaf 6 personen
Duur
1,5 uur

Zoek je een stoere plek om jouw kinderfeestje te vieren? Heb je geen last van hoogtevrees? Zoek dan niet verder! Bij Monte Cervino kun je terecht voor een avontuurlijk kinderfeestje waar je gaat klimmen tot wel 30 meter hoogte. 

Dit kinderfeestje is perfect voor alle stoere jongens en meisjes die het aandurven om de 20 verschillende routes te klimmen en zichzelf te overtreffen op verschillende hoogtes. Natuurlijk word je begeleid door een van onze ervaren instructeurs, want veiligheid staat voorop bij een spannende activiteit als deze! Durf jij het aan? 

Mocht je na een anderhalf uur klimmen nog niet moe zijn, is dit kinderfeestje uit te breiden met andere activiteiten. Er zijn meer dan genoeg andere leuke activiteiten te combineren. Ontdek hier meer! Na zo’n dag klimmen heb je misschien ook wel trek in iets lekkers. Gelukkig kun je bij de restaurants tijdens het boeken aangegeven of je ook nog wat lekkers vooraf of na het klimmen wil. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit patat, pizza of een gezellige kinderbarbecue met natuurlijk wat ranja erbij!

Vond jij het feestje zo gaaf dat je wel vaker zou willen klimmen? Kijk dan eens bij de klimclub.

Goed om te weten:
  • Voor kinderen van 8 t/m 15 jaar
  • Onder begeleiding van een instructeur
  • 20 verschillende routes
  • Te combineren met andere activiteiten

Een onvergetelijk klimfeestje

Het is mogelijk om extra activiteiten bij dit kinderfeestje te boeken! Onze 80 meter lange tokkelbaan zoeft over het water,  met tonnen, balken en touwen kun je je eigen vlot bouwen of spring met zijn allen in een enorme kano en vaar zoals de indianen vroeger deden!

Honger na het klimmen!

Van een middag vol hoogtepunten krijg je enorme trek! Bij restaurant de Berghut kun je van alles bestellen! Zo kun je onder andere kiezen uit patat, pannenkoeken, of zelfs een kinderbarbecue. Of rooster als echte alpinisten marshmallows en knakworstjes boven het kampvuur. Uiteraard krijgen jullie hier een lekker glaasje ranja bij.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een kinderfeestje klimmen boeken?

Door hier te klikken kom je terecht bij het contactformulier om een aanvraag voor een kinderfeestje te boeken. We nemen dan z.s.m. contact op zodat je snel bij ons kan klimmen!

Gaan de kinderfeestjes op dit moment door in verband met Covid-19?

Ja! De kinderfeestjes klimmen gaan op dit moment alleen buiten het klimcentrum door. Binnen is op dit moment helaas niet mogelijk. Neem dus warme kleding mee bij lage temperaturen! 

Kan ik ook telefonisch contact met jullie opnemen?

Dat kan! Als je meer vragen hebt over het klimmen bij de Monte Cervino kun je ons bereiken op 010-5221092

Voor welke leeftijden is dit kinderfeestje geschikt?

Het kinderfeestje klimmen bij de Monte Cervino is mogelijk voor kinderen tussen de 8 t/m 15 jaar.

Moet de kinderen een minimale lengte hebben?

Nee, de kinderen moeten echter wel minimaal 8 jaar oud zijn om te klimmen.

Wordt het kinderfeestje begeleid?

Ja! Een van onze ervaren instructeurs begeleid de kinderen en zorgt voor een kinderfeestje dat veilig verloopt. 

Kan ik het klimmen combineren met nog een activiteit?

Dat kan! Hier vind je al onze verschillende kinderfeestjes. Wanneer je een uitgebreider kinderfeestje zoekt, kun je naast het klimmen in het contactformulier aangeven welke activiteiten je nog meer zou willen boeken. 

“Ontzettend leuk kinderfeestje voor mijn jongste hier gehad! Begeleiding was enthousiast en de kinderen hebben een leuke middag gehad. Hartstikke bedankt!” 

Janneke

“Gisteren met de kids hier een leuke middag gehad, zeker een aanrader!” 

Leonie

“Fijn om ondanks alle maatregelen eindelijk een kinderfeestje te kunnen doen hier. We hebben het gecombineerd met het tokkelen over het water en dat was echt leuk voor de kids.” 

Mariëlle 

Kinderfeestje Klimmen bij Monte Cervino

De Monte Cervino is de perfecte plek om een kinderfeestje te vieren. Weinig kinderfeestjes zijn zo avontuurlijk als het klimmen kinderfeestje bij Monte Cervino. Samen met je vrienden en een van onze instructeurs ga je een paar van onze 20 mogelijke routes klimmen. Sommige van deze routes gaan wel tot meer dan 30 meter hoogte. 

Het feestje is zeer geschikt voor stoere kinderen die niet al te bang zijn voor hoogtes. Met dit kinderfeestje zullen de kinderen zichzelf overtreffen door op verschillende hoogtes te klimmen. 

Mocht je niet moe zijn na al dat klimmen kan je het kinderfeestje nog uitbreiden met meer van onze activiteiten. Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een onvergetelijk kinderfeestje te organiseren!  

De Monte Cervino is gelegen in het Hoge Bergse Bos, in de achtertuin van Rotterdam. Met  de auto zijn we heel goed bereikbaar, parkeren is gratis!