Kinderfeestje

Kinderfeestje
Prijs
Vanaf € 20,50 p.p.
Personen
Vanaf 6 personen
Duur
1,5 uur

Het kinderfeestje klimmen is voor stoere jongens en meiden zonder hoogtevrees!

Binnenin de Monte Cervino vind je de klimhal. In deze hal zijn er meer dan 20 verschillende routes te vinden en daarom is er voor ieder wat wils. Een instructeur begeleid het feestje en hij geeft handige tips om de verschillende routes te beklimmen. Dus, daag jezelf en je vriendjes uit en klim zo hoog mogelijk!

Je kunt dit kinderfeestje zelf boeken. Klik op ‘Boek het kinderfeestje klimmen’ en maak er een onvergetelijke verjaardag van!

Vond jij het feestje zo gaaf dat je wel vaker zou willen klimmen? Kijk dan eens bij de klimclub.

Goed om te weten:
  • Voor kinderen van 8 t/m 15 jaar
  • Onder begeleiding van een instructeur
Maak jouw feestje onvergetelijk

Het is mogelijk om extra activiteiten bij dit kinderfeestje te boeken! Onze 80 meter lange tokkelbaan zoeft over het water,  met tonnen, balken en touwen kun je je eigen vlot bouwen of spring met zijn allen in een enorme kano en vaar zoals de indianen vroeger deden!

Daar krijg je trek van!

Van een middag vol hoogtepunten krijg je enorme trek! Bij restaurant de Berghut kun je van alles bestellen! Zo kun je onder andere kiezen uit patat, pannenkoeken, of zelfs een kinderbarbecue. Of rooster als echte alpinisten marshmallows en knakworstjes boven het kampvuur. Uiteraard krijgen jullie hier een lekker glaasje ranja bij.