Vandaag bereikbaar tot 23:00
Vragen? Bel ons op 010-5221092
  • Mogelijkheid tot een hapje of drankje
  • Voorklimmen of toprope
  • Materiaal te huur

Zelfstandig klimmen

Zelfstandig klimmen

Ben je in het bezit van een NKBV certificaat dan mag je bij Monte Cervino zelfstandig klimmen. Heb je dit niet? Volg dan eerst onze beginnerscursus.

Monte Cervino is de uitgelezen klimberg om na het zaalklimmen meer gewenning te krijgen met het rotsklimmen en het zelfstandig klimmen meer onder de knie te krijgen. In de routes buiten wanen klimmers zich momenten op echte rots. Dit gevoel wordt alleen maar versterkt door de routes waarbij enkel de structuur en het reliëf worden gebruikt. Ook kan je er gebruik maken van tussenrelais om twee touwlengtes achter elkaar te klimmen.

In cijfers uitgedrukt bestaat de hal buiten uit een klimoppervlak van 1350 m2. De indoorwanden hebben een oppervlakte van 1250 m2, vol gebouwd met prachtige routes tot wel 30 meter hoog. Dit betekent dat de Monte Cervino een van de hogere klimmuren is van Nederland. Toprope klimmen, is enkel binnen mogelijk.

Klimmers van over de hele wereld weten het klimcentrum te vinden. Het toonbeeld van het Hoge Bergse Bos. Sinds 1994 een begrip, iedereen komt met een eigen doel. Welk doel heb jij? Kom klimmen bij Monte Cervino en ervaar het zelfstandig klimmen op onze uitdagende muren. 

 

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Onze medewerkers staan voor je klaar.
Contact opnemen