Vandaag bereikbaar tot 23:00
Vragen? Bel ons op 010-5221092
  • Club vanaf 8 jaar
  • Uitdagende sport
  • Zelfstandig en toch samen

Klimmen voor kinderen

Klimmen voor kinderen

Ben je nieuwsgierig naar klimmen, maar weet je niet waar te beginnen? Breng dan een bezoekje aan onze klimberg en start met klimmen voor kinderen. We nemen je aan de hand mee en leggen je stap voor stap uit hoe je een zelfstandig klimmer wordt en hoe je kunt beginnen met klimmen.

Of je nu al wat ervaring hebt of niet, bij Klimcentrum Monte Cervino kun je altijd terecht vanaf 8 jaar. Ben je nieuwsgierig naar klimmen en wil je het een keer uitproberen om te kijken of het wat voor je is? Dan is de proefles klimmen voor kinderen echt wat voor jou. Samen met kinderen van je eigen leeftijd maak je in vijf kwartier kennis met de klimsport. Je wordt gedurende de proefles gezekerd door je buddy, waar je ook continu bij terecht kunt voor vragen. Na een warming up ga je aan de slag met klimoefeningen waardoor je een goed beeld krijgt van de praktijk.

Is de proefles goed bevallen en wil je graag doorgaan met klimmen? Dan is de introductiecursus klimmen voor kinderen waarschijnlijk echt wat voor jou! Tijdens deze klimcursus leer je in 5 lessen alle benodigde basisvaardigheden van het sportklimmen en kun je ook nog eens lid worden van de Klimclub. Verder leer je bijvoorbeeld meer over veiligheid tijdens het klimmen, het gebruik van klimmaterialen, controle van je klimmaatje, klimtechniek en toprope zekeren. Na deze klimcursus kun je dus echt zelfstandig klimmen!

Al deze activiteiten voor kinderen zijn te boeken bij Klimcentrum Monte Cervino. Monte Cervino is te vinden in Bergschenhoek, tussen Rotterdam en Den Haag. Begin nu met klimmen, wij helpen je op weg! Het is zelfs mogelijk om een klimmen kinderfeestje te boeken! Een kinderfeestje voor stoere kids van 8 t/m 15 jaar die het aandurven via meer dan 20 verschillende routes de 35 meter hoge klimberg te trotseren. Klimmen is daarnaast ook inbegrepen in een ticket voor het Avonturenpark.

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Onze medewerkers staan voor je klaar.
Contact opnemen