Vandaag bereikbaar tot 18:00
Vragen? Bel ons op 010-5221092
  • Club vanaf 8 jaar
  • Uitdagende sport
  • Zelfstandig en toch samen

Klimmen voor kinderen

Klimmen voor kinderen

Ben je jong en nieuwsgierig naar klimmen, maar weet je niet waar te beginnen? Breng dan een bezoekje aan onze klimberg Monte Cervino en start met klimmen voor kinderen. Bij Klimcentrum Monte Cervino kun je altijd terecht vanaf 8 jaar. Geen ervaring? Geen probleem! We nemen je aan de hand mee en leggen je stap voor stap uit hoe je een zelfstandige klimmer wordt en hoe je kunt beginnen met klimmen. Voor kinderen bieden we bij onze klimmuur bieden we verschillende dingen aan voor verschillende niveaus.

Mogelijkheden klimmen voor kinderen bij Klimmuur Monte Cervino.

Ben je nieuwsgierig naar klimmen en wil je het een keer uitproberen om te kijken of het wat voor je is? Dan is de proefles klimmen voor kinderen echt wat voor jou. Samen met kinderen van je eigen leeftijd maak je in vijf kwartier kennis met de klimsport. Je wordt gedurende de proefles gezekerd door je buddy, waar je ook continu bij terecht kunt voor vragen. Na een warming-up ga je aan de slag met klimoefeningen waardoor je een goed beeld krijgt van de praktijk.

Is de proefles goed bevallen en wil je graag doorgaan met klimmen? Dan is de introductiecursus klimmen voor kinderen waarschijnlijk echt wat voor jou! Tijdens deze klimcursus speciaal voor kinderen leer je in 5 lessen alle benodigde basisvaardigheden van het sportklimmen.  Verder leer je bijvoorbeeld meer over veiligheid tijdens het klimmen, het gebruik van klimmaterialen, controle van je klimmaatje, klimtechniek en toprope zekeren. Na deze klimcursus kun je dus echt zelfstandig klimmen!

Vind je het klimmen voor kinderen zo leuk en wil je echt de klimsport beoefenen? Ook dan bieden wij een speciale klimclub voor kinderen. Bij deze klimclub train je iedere week onder begeleiding van ervaren instructeurs.

Al deze klimactiviteiten voor kinderen zijn te boeken bij Klimcentrum Monte Cervino. Monte Cervino is te vinden in Bergschenhoek, tussen Rotterdam en Den Haag. Begin nu met klimmen speciaal voor kinderen en wij helpen je op weg!

Verder is het ook mogelijk om een klimmen kinderfeestje te boeken! Een speciaal klim kinderfeestje voor stoere kids van 8 t/m 15 jaar die het aandurven via meer dan 20 verschillende routes de 35 meter hoge klimberg te trotseren. Klimmen is daarnaast ook inbegrepen in een ticket voor het Avonturenpark.

 

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Onze medewerkers staan voor je klaar.
Contact opnemen