Binnen klimmen

Binnen klimmen
Prijs
€ 14,50 p.p.

Binnen klimmen kan binnen in de hal van Klimcentrum Monte Cervino. Boek hier jouw cursus!

Wil jij indoor klimmen? Houd dan rekening met de volgende voorwaarden:

  • Je bent in het bezit van een NKBV certificaat indoor voorklimmen.
  • Of je dient te zekeren volgens de huidige richtlijnen van de NKBV.
  • Je gebruikt je eigen materiaal dat voldoet aan de veiligheidsnormen, mocht je dit niet hebben kun dit bij ons huren.
  • Binnen is er ook mogelijkheid tot voorklimmen, dit kan op onze voorklimwand. Deze is voorzien van vaste setjes, gebruik van eigen touw (40m) is gewenst.

Heb jij nog geen NKBV certificaat, maar zou je wel graag zelfstandig binnen willen klimmen? Check dan een van de cursussen!

Goed om te weten:
  • Grepen- en reliefroutes
  • Buiten en binnen

Binnen klimmen bij Klimcentrum Monte Cervino

Binnen klimmen is voor iedereen. Van jonge kinderen tot ouderen, en van geen ervaring tot veel ervaring. Als startende klimmer is een introductieles de ideale manier om te ontdekken of klimmen bij je past. Na deze les is een indoor toprope cursus perfect om de fijne kneepjes van het vak te leren. Hierna ben jij klaar om zelfstandig de klimmuur te beklimmen. Als ervaren klimmer ben jij van harte welkom om binnen te wandklimmen bij Monte Cervino. Monte Cervino is de hoogste kunstmatige klimberg waar zowel binnen als buiten geklommen kan worden in Nederland. Met 30 hoogtemeters en ruim 20 klimroutes binnen ben je niet zomaar uitgeklommen.

Indoor klimmen

Bij Monte Cervino, op 10 minuten vanaf Rotterdam, kun je indoor klimmen op een ontzettend gave klimwand.  Deze locatie is dé klimlocatie van Rotterdam en omstreken.

Onze indoor klimmuur staat namelijk bekend om de hoogte van maarliefst bijna 35 meter en een diverse selectie van verschillende routes. Hierdoor is onze binnen klimmuur geschikt voor klimmers van alle niveaus, van beginners tot doorgewinterde experts en kun je jezelf blijven uitdagen.

Liever buiten klimmen? Ook dat kan bij ons.

Na het klimmen een verfrissend drankje? Geen probleem ook daarvoor kun je bij ons terecht.