Toprope

Kom zelfstandig toprope klimmen bij Monte Cervino. Dé klimmuur van Rotterdam en omstreken!
Toprope
Prijs
€ 14,50 p.p.

Toprope klimmen kan zelfstandig binnen in de hal. Om buiten te mogen klimmen moet je kunnen voorklimmen.  Er hangen buiten namelijk géén topropes uit.

Koop je tickets hier in de online ticketshop.

Let op: om zelfstandig te mogen klimmen is een NKBV-certificaat vereist. Of je dient te zekeren volgens de huidige richtlijnen van de NKBV.

Heb je deze vaardigheden nog niet? Volg dan eerst de toprope cursus.

Wil je kennismaken met klimmen of twijfel je of klimmen überhaupt iets voor je is? Meld je dan aan voor de introductieles klimmen en maak kennis met de klimsport.

 

Goed om te weten:
  • Reserveer per persoon
  • Tot 7 dagen vooruit te boeken
  • Routes van 30+ meter hoog

Wat is toprope klimmen?

Toprope klimmen of topropen, heeft betrekking op het indoor klimmen via klimroutes op de klimwand. Tijdens het klimmen ben je veilig door middel van een klimtouw en een zekering aan de bovenkant van de klimroute. Als klimmer zit je net als de zekeraar vast aan het touw. De klimmer met een achtknoop en de zekeraar met een zekerapparaat. Toprope klimmen is in Nederland de populairste vorm van klimmen. Mocht je willen leren toprope klimmen dan kan het interessant zijn om een indoor toprope cursus te volgen.

Bij Klimcentrum Monte Cervino is het mogelijk om indoor (binnen) te toprope klimmen. Deze talloze klimroutes op de binnen klimwand helpen jou om tot wel 35 meter hoogte te klimmen. Klinkt uitdagend toch? Maar mocht toprope klimmen op termijn niet meer spannend genoeg zijn voor je, kun je altijd overwegen om te gaan voorklimmen. Hier heb je echter wel minimaal een half jaar (toprope) klimervaring voor nodig. Dan pas kun je de voorklimcursus gaan volgen.

Topropen bij Monte Cervino

Topropen bij Monte Cervino is voor iedereen. Door de verschillende routes die je kunt kiezen, kun je jezelf  zowel als beginner als gevorderde blijven uitdagen. Kies als beginner een simpele route en ga als gevorderde toprope klimmer echt de uitdaging aan door een moeilijkere route te kiezen.
De klimmuur bij Monte Cervino is ongeveer 35 meter hoog wat hem één van de hoogste klimmuren van Nederland maakt.

Wil je komen toprope klimmen bij Monte Cervino ? Dan is het verstandig alvast van tevoren online tickets te bestellen.
Reserveren kan eenvoudig online door op de onderstaande knop te klikken waar je je gewenste klimdatum en tijd selecteren, en ben je verzekerd van heerlijk even topropen.

toprope reserveren